Kırşehir Heyeti, Kırşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ahi Evran Külliyesi projesine mali destek alabilmek için Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ı ziyaret etti.
ahi-kulliyesi  Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, Ahi Evran Külliyesi projesine mali destek sağlayabilmek için Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’ı ziyaret etti.
Kırşehir Heyeti, görüşmede esnafın bankası olan Halkbank’ın bu projenin içinde yer alması ve mümkün olan en azami desteği vermesini ümit ettiklerini ifade ettiler. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci projenin detayları hakkında bilgi verdi.
Genel Müdür Süleyman Aslan da, projenin Türkiye için önemli bir eser olacağını belirterek, Halkbank’ın mutlaka bu projenin içinde yer alması gerektiğini ifade etti. Projeyi Yönetim Kurulu’na sunacağını söyleyen Aslan, mevcut imkanları çerçevesinde projeye destek olacaklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir