Kırşehir’de 2006 yılından beri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüten Bahamettin Öztürk, 6 yıl boyunca maaşına dokunmayıp 65 öğrenciye burs verdi.
MAAÞINI ÖÐRENCÝLERE BURS OLARAK VERÝYOR KIRÞEHÝR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BÝRLÝÐÝ BAÞKANI BAHAMETTÝN ÖZTÜRK, 6 YILDIR MAAÞINA DOKUNMUYOR  Kırşehir’de 6 yıl önce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini devralan Bahamettin Öztürk, bugüne kadar aldığı bütün maaşları öğrencilere burs olarak dağıttı.
Kız öğrenciler ağırlıklı olmak üzere maaşını 65 üniversiteliye burs olarak veren Öztürk, göreve geldiği gün yapılan kongrede maaşını öğrencilere aktaracağını ifade ettiğini belirterek, “Maaşıma dokunmadım ve Allah rızası için öğrencilere gelirimi burs olarak aktardım” dedi.
Kırşehir’de ticaretle uğraştığını anlatan Öztürk, “Allah nasip etti. Ben de özverili çalışarak, sadece Kırşehir’in menfaatlerini göz önünde tutarak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı görevine geldim. Göreve geldiğim gün yapılan kongrede, maaşıma dokunmadan tüm parayı öğrencilere aktaracağımı ifade etmiştim. Öyle de yapmaktayım. Allah içimizi de dışımızı da biliyor. Kırşehir’in menfaatlerini her şeyin üzerinde tutuyorum. Yalnız başına bir şehirde olmak, hele tanıdığınız yoksa çok zor. Arkadaşlarımız burs verdiğimiz öğrencileri özenle seçiyorlar” şeklinde konuştu.
Yaptığı özverili davranışla Kırşehir’de ‘Fedakar Başkan’ olarak tanınan Öztürk, yeni yılda da maaşını burs olarak öğrencilere aktarmaya devam edecek.
Öztürk’ün şu ana kadar yaklaşık 250 bin TL’lik burs verdiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir