Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA)’dan yapılan açıklamada, mali destek programları için son başvuru tarihinin 1 Mart olduğu bildirildi.
Ahiler Kalkınma Ajansının 5 Aralık 2012 tarihi itibarıyla ilan ettiği 2012 Mali Destek Programları için son başvuru tarihini daha önce 7 Şubat 2013 olarak ilan etmişti. 2012 Mali Destek Programları başvuru süreleri daha sonra Yönetim Kurulu kararı ve Kalkınma Bakanlığı onayıyla 1 Mart 2013 tarihine kadar uzatılmıştı.
ahika-kirsehir  Ahiler Kalkınma Ajansı’nın bölge için öncelikli olan ‘Küçük Ölçekli Altyapı’ ve ‘Sektörel Rekabet Edebilirlik’ konu başlıklarında ilan edilen ve toplam destek miktarı 24 milyon 500 bin TL olan 2012 Yılı Mali Destek Programlarına başvurular için proje teslim süreci 1 Mart Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.
Proje başvuruları, matbu olarak ve kapalı zarf içinde taahhütlü posta ve kargo yoluyla veya elden Nevşehir’de bulunan ajans merkezi ve Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir ve Niğde illerinde bulunan Yatırım Destek Ofislerine yapılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir