Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, 2012 yılında esnaf adına yapılan hizmetlerde amaca ulaşıldığını bildirdi.
2012  Kırşehir  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, 2012 yılının esnaf açısından son derece verimli geçtiğini belirterek, bunda birlik ve beraberliğin büyük rolü olduğunu ifade etti.
2012 yılının genel değerlendirmesini yapan Öztürk; ” 2012 yılını artılarımız ve eksilerimizle değerlendirdiğimizde artılarımızın daha fazla olduğunu görüyoruz. Şehrin ileri gelenlerini ve esnafın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin olumlu gelişmeleri hızlandırdığını söyleyebiliriz. En büyük arzularımızdan biri külliyeydi. 2012 yılındaki en büyük kazancımız Ahi Külliyesinin çalışmalarına başlanması oldu. Belediye Başkanı Külliye konusunu Başbakana ve diğer bakanlara anlattı ve destek istedi. Bu çabalar sonucunda da külliye projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı” dedi.
Kırşehir’de 12 bin 800 civarında esnafın olduğunu hatırlatan Öztürk, “Bu esnaflar 6. aydan 9. aya kadar yurtdışından gelen vatandaşların yaptığı alışverişlerle ayakta durmaya çalışıyor, bundan sonra Ahi Külliyesini yapılmasıyla Kırşehir canlılık kazanacaktır. Bir müjdemiz daha var. Bu külliye içerisinde Esnaf Sarayı ve altında birliğimize ait büyük bir işyeri olacak. Böylelikle Esnaf Teşkilatı daha güzel bir mekana kavuşmuş olacak. Ben bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir